Salon 3R, 31.3.2017, Grand hotel Union, Ljubljana

SALON 3R, 31.3.2017

Predlani je bil prvič organizirali salon posvečen rizlingoma – laškemu in renskemu, lani je bila kraljema belih vin dodali še belo kraljico iz zahodnega dela Slovenije – rebulo. Ker se je kombinacija 3R – R(iesling) & R(izling) & R(ebula) – pokazala za zmagovalno, se letos nadaljuje zgodba z dvema kraljema in kraljico. Kot na Salonu penečih vin bodo na enem mestu združeni laški in renski rizlingi, rebule in izbrana hrana, gosti pa boste lahko v vsem skupaj uživali Veliki dvorani Grand hotela Union.

Festivala se bomo udeležili tudi predstavniki vinske kleti Šuklje z laškim in renskim rizlingom, zato vabljeni na našo stojnico.

Prireditev je degustacijsko-prodajna. Obiskovalci lahko za ceno vstopnice degustite vsa vina in nato najbolj všečna kupite, jih popijete v družbi in prijetnem ambientu na sami prireditvi ali pa jih odnesete domov. Proti doplačilu lahko izberete tudi kulinarično spremljavo izpod rok Unionovih chefov, ki bodo pripravili razvajanje za brbončice v popolnem ujemanju z vin