Naša zgodba se začne v daljnem letu 1895...

Naša zgodba se začne v daljnem letu 1895. Takrat je naš prednik Matija Šuklje za 140 goldinarjev kupil hrib nad vasjo in na njem zasadil trto ter postavil hišo. Ljubezen do zemlje in trte so sinovi prenašali na sinove in tako vam danes lahko ponudimo izjemno kakovost, sad spoštovanja in novih znanj.

Pogodba

Vse se je začelo leta 1895

Obdelujemo 6 hektarjev vinogradov in pridelujemo vrhunska buteljčna vina ter prav tako tudi vina odprtega programa. V naša vina je vloženo ogromno znanja, saj imamo izvrstno ekipo vinogradnikov in enologov. Za pridelavo najboljšega grozdja skrbi  oče z znanjem, podedovanim od svojega očeta in s 30 letnimi izkušnjami.  Za proces kletarjenja pa je odgovorna hči  Katja Šuklje, doktorantka na področju vinogradništva. Katja je mlada, predvsem pa vrhunska raziskovalka, ki je svoj pečat pustila tudi že v svetovnem merilu.

Naša turistična kmetija leži v Beli krajini, deželi belih brez, dobrega vina in prisrčnih ljud, kjer živimo z naravo, obkroženi z gozdovi in vinsko trto. Našim gostom ponujamo le najboljše, pridelano na domači kmetiji. Ponujamo doma rejene prašičke, jagenčke in piščance, doma pridelano zelenjavo in v zimskem času tudi domače mesnine.

Obljubljamo vam, da boste v Beli krajini odkrili pravo lepoto jugovzhodne Slovenije.

Vabljeni v objem čudovitega okolja in bogate ponudbe 

 

 

 

Wine bar Šuklje, Breg 10, 1000 Ljubljana

Vina naše vinske kleti lahko poizkusite tudi v središču Ljubljane, in sicer v našem vinskem baru, ob Ljubjanici na Bregu 10. Na voljo ponujamo več kot 300 različnih vin iz celega sveta ter različne kulinarične dobrote, organiziramo strokovne degustacije, vinske dogodke in še marsikaj. Lepo vabljeni v naš vinski bar, od ponedeljka do četrtek od 9:00 do 00:00, ob petkih in sobotah od 9:00 do 01:00 in ob nedeljah od 9:00 do 16:00.