Vinogradi v Beli krajini Vinska klet Bela krajina Trgatev v Beli krajini

Vinogradi v Beli krajini Vinska klet Bela krajina Trgatev v Beli krajini

Naša zgodba se začne v daljnem letu 1895...

Naša zgodba se začne v daljnem letu 1895. Takrat je naš prednik Matija Šuklje za 140 goldinarjev kupil hrib nad vasjo in na njem zasadil trto ter postavil hišo. Ljubezen do zemlje in trte so sinovi prenašali na sinove in tako vam danes lahko ponudimo izjemno kakovost, sad spoštovanja in novih znanj.

Pogodba

Vse se je začelo leta 1895

Obdelujemo 5 hektarjev vinogradov in pridelujemo vrhunska buteljčna vina ter prav tako tudi vina odprtega programa. V naša vina je vloženo ogromno znanja, saj imamo izvrstno ekipo vinogradnikov in enologov. Za pridelavo najboljšega grozdja skrbi  oče z znanjem, podedovanim od svojega očeta in s 30 letnimi izkušnjami.  Za proces kletarjenja pa je odgovorna hči  Katja Šuklje, doktorantka na področju vinogradništva. Katja je mlada, predvsem pa vrhunska raziskovalka, ki je svoj pečat pustila tudi že v svetovnem merilu.

Naša turistična kmetija leži v Beli krajini, deželi belih brez, dobrega vina in prisrčnih ljud, kjer živimo z naravo, obkroženi z gozdovi in vinsko trto. Našim gostom ponujamo le najboljše, pridelano na domači kmetiji. Ponujamo doma rejene prašičke, jagenčke in piščance, doma pridelano zelenjavo in v zimskem času tudi domače mesnine.

Obljubljamo vam, da boste v Beli krajini odkrili pravo lepoto jugovzhodne Slovenije.

Vabljeni v objem čudovitega okolja in bogate ponudbe 

 

 

 

Otvoritev Wine bara Šuklje, pomlad 2017, Breg 10, Ljubljana

Člani mlade ekipe vinske kleti Šuklje spomladi 2017 pripravljamo velik projekt, in sicer otvoritev wine bara  v centru Ljubljane. Na voljo bodo vrhunska slovenska vina ter tudi vina iz celega sveta, ponudba pa bo obsegala več kot 300 etiket.  O otvoritvi in dogodkih vas bomo sproti obveščali, v izdelavi pa je prav tako nova spletna stran.